Szerviz

Hozzáértés és szakértelem

Tachográf beépítés

A 124/2005 GKM rendelet szerint jogosultak vagyunk a Stoneridge SE5000 digitális tachográfok beépítésére és aktiválására. Az aktiválás egy automatikus folyamat, ami akkor történik meg, amikor első alkalommal egy érvényes műhelykártyát helyezünk a tachográfba. Ezt követően az illesztést 2 évente kell ellenőriztetni, melynek időtartama körülbelül 1 óra.

A tachográf időszakos felülvizsgálatára is szükség van, ez 6 évente esedékes. Ez egy kiépített állapotú vizsgálat, amikor ellenőrizzük, hogy a tachográf a 3821/85 EGK rendeletben leírtak szerint működik-e? Időszükséglete fél óra. 

Autóvillamosság

Cégünk munkatársai segítségére lehetnek autóvillamossági problémák területén is. Legyen szó egy apró hibáról, vagy egy összetett feladatról, biztos a legjobb szaktudásunk szerint járunk el.

Gondolhatunk itt elektromos hibák felderítésére (vezeték szakadás, hibás relék, kiégett biztosítékok, hibás alkatrészek felderítése és cseréje, zárlat keresés), vagy akár generátor és központi zár javítására.

Klímatisztítás

A rendszeres klímatisztítás is elengedhetetlen, hiszen megnöveli a rendszer élettartamát, ezért ajánlott egy évben legalább egyszer a járműklímát átellenőríztetni és kitisztíttatni.

Cégünk munkatársai a legkorszerűbb ózongenerátoros technológiával tisztítja ki járműve klímáját, így nincs
szükség adalékanyagok és káros vegyi anyagok használatára. Az ózongenerátor használata során nem kell megbontani a műszerfalat, anélkül szabadítja meg klímaberendezését a pollenektől, baktériumoktól és bacilusoktól! A végeredmény pedig magáért beszél! Tiszta és friss levegő!

Gépjármű diagnosztika

A haszongépjárművekben komoly számítógépes rendszer működik, ez felel az aktív és passzív biztonságtechnikai, valamint a kényelmi felszerelések helyes működéséért. Hiba esetén nélkülözhetetlen a számítógépes autódiagnosztika, melyet cégünk munkatársai több éves tapasztalattal használnak.

Szaktudásunkat és műszereink szoftvereit folyamatosan fejlesztjük, ezért a hibakódok kiolvasásán túl képesek vagyunk a lekért paramétereket kielemezni és a vezérlőegységekben beállításokat végrehajtani.

Állófűtés javítás

A Szekeres Transz-Ker Kft. munkatársai több éves tapasztalattal segítéségére lehetnek haszongépjárműve fülkéjének állófűtésére és a motor előmelegítésére szolgáló vizes állófűtés rendszerek, valamint a fülke melegítésére szolgáló levegős állófűtés rendszerek beszerelésében, javításában és alkatrész ellátásban is.

Vállaljuk Webasto márkájú állófűtése átvizsgálását, esetleges probléma esetén annak javítását.

Secret Controll

Segítünk a piacvezető Secret Control rendszerének telepítésében és szervizelésében is.

A Secret Control használatával lehetőség van a hatékonyság növelésre és költségcsökkentésre is flottaszinten, hiszen a rendszer megfigyeli többek közt az üzemanyag fogyasztást, a hőmérsékletet a hűtős járművekben, de még a sofőr vezetési stílusát is.

Mikro-,kis és középvállalkozások technológiai korszerűsítése